معرفی عسل خام و خواص شگفت انگیز آن

عسل درمانی با عسل خام و معرفی خواص آن

معرفی عسل خام و خواص شگفت انگیز آن

عسل درمانی با عسل خام و معرفی خواص آن

معرفی عسل خام و خواص شگفت انگیز آن

عسل خام در واقع عسل کاملا طبیعی می باشد که پس از برداشت مستقیما بسته بندی شده و به دست من و شما می رسد. در مقابل عسل خام عسل حرارت دیده قرار دارد که برای جلوگیری از رس بستن عسل، بسیاری از زنبورداران و فروشندگان عسل آن را حرارت می دهند که البته آن عسل دیگر خواص عسل طبیعی را ندارد.
ما در این وبلاگ تلاش میکنیم تا فواید عسل طبیعی و خام را با شما در میان بگذاریم.

بایگانی

۱ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

۰۷
دی

مضرات عسل خام شامل چه مواردی می باشد؟ عسل اغلب به عنوان یک جایگزین سالم به جای شکر تصفیه شده مصرف می شود و به طور عمده به علت خواص کثرت که پیوسته با محتوای آنتی اکسیدانی آن است برای مصارف درمانی باره بهره‌گیری پیمان می گیرد. زنبورها شهد را جمع آوری می کنند و سپس آن را برای فرآوری عسل به تو کندو می برند. عسل در ساختارهای موم مانند سلول های اساسی اندوخته شده و بدست انسان از کندو استحصال می شود.

ما در این مقاله برای شما مضرات و مزایای عسل خام را بازگو می کنیم.

برخی از فواید عسل خام

عسل با کیفیت، سرشار از آنتی اکسیدان می باشد.
عسل برای بیماران دیابتی بهتر از شکر تصفیه شده است.
آنتی اکسیدان های موجود در عسل می توانند فشار خون بالا را تفریق دهند.
عسل نیز مایه درمان کلسترول می شود.
عسل می تواند تری گلیسرید را کاهش دهد.
آنتی اکسیدان های موجود در عسل می تواند برای مرض های قلبی عروقی سودمند باشد.
عسل باعث شفا سوختگی و زخم می شود.
عسل می تواند سرفه در کودکان را سرکوب کند.
نکته:
همه موارد ذکر شده از ویژگان عسل در صورتی می تواند برای سلامت فرد مفید باشد که با دوز مناسب باره مصرف پیمان بگیرد. در غیر این چهره می تواند مایه بروز مشکلاتی از قبیل مشکلات ذیل برای فرد شود.

 

مضرات عسل در صورت مصرف مقدار زیاد آن


۱. شدنی است باعث مسمومیت غذایی شود.
مسمومیت غذایی در بیشتر مواقع نتیجه مصرف عسل خام برای افرادی است که دچار بازتاب های آلرژیک نسبت به محصولات زنبور عسل هستند. اگر شما مبتلا حساسیت هستید و لغایت به حال عسل خام مصرف کرده اید، شایستن زیادی هستی دارد که دچار مسمومیت غذایی شده باشید. زیرا عسل حاوی ذرات خارجی مانند: گرده، قطعات کوچک بال زنبور و بره موم می باشد. این ذرات موجود در عسل شدنی است باعث اختلال در سیستم گوارش فرد شود.

  • مجید سعادت